イスタンブール100種指数
ロング
アップデート済

Döndüm-Nerede Kalmıştık? 🔥

2677
Selam Dostlar!

15 günlük aradan sonra mahalleme döndüm. Çok takip edemesem de epey bir türbülans olduğunu gördüm. Olağan şeyler bunlar. Umarım herkes iyidir.

Geçen seferki aylık grafiğimize bu sefer haftalık bakayım dedim. Gayet yerinde duruyor. Artık 5 hafta olmuş ve bence bu tarihi direnç kırıldı diyebiliriz. Çok zayıf bir ihtimal de olsa tekrar bu dirence dönüp onay hareketi yapabilir aylık bazda bakacak olursak.

Ancak tahminim en azından seçimlere kadar alternatifsizlikten ötürü ve her ay yüzbinlerce yeni insanın borsaya girmesi ile buralardan aşağıya düşmeyiz.

Yine de temkinl olup takip edelim. Alttaki göstergeler bu yükeliş trendinin güçlü olduğunu gösteriyor.

Trend takibi esas. Tahmin bir yere kadar. Bana inanmayın, kendiniz de tespit-test-talim ve terbiye edin...😅

Gelecek hafta size 1'e 10 verecek bir yatırımdan bahsedeceğim. Takipte kalın 😉
トレード稼働中
Yükseliş devam ediyor dostlar. Açısı hayli dik bir paralel yükseliş kanalında bulunuyor.

Bana göre psikolojik sınır (kanal direnci) dolarda 300 $, TL'de 5.500 ₺ olabilir. Buradan tekrar kanal desteğine inebilir.

スナップショット

免責事項

これらの情報および投稿は、TradingViewが提供または保証する金融、投資、取引、またはその他の種類のアドバイスや推奨を意図したものではなく、またそのようなものでもありません。詳しくは利用規約をご覧ください。